Hvordan Bli En Sprøyteplane Pilot

Forfatter: | Sist Oppdatert:

Å være en sprøyteplan pilot betyr at du spiser mye tid alene når du feier feltene.

Hvis du er en eventyrlystne kvinne som alltid har ønsket å fly et fly og du leter etter en uvanlig karriere, vurder å bli et sprøytefly pilot. Sprøyteplanpiloter, også kjent som avfallsstøvler, utfører en viktig tjeneste for bønder ved å sprøyte felt med insektmidler for å forhindre angrep. Det er en litt ensom jobb - bare deg, flyet og feltene - men det er også en farlig jobb. Kvinner som har kvaliteter til å forfølge denne okkupasjonen, kan komme i gang ganske raskt.

Å få en pilotlisens

Å bli en studentpilot er like enkelt som å kjøre til nærmeste flyeskole og registrere deg for leksjoner. Programmet du velger bør være sertifisert av Federal Aviation Administration (FAA). I begynnelsen vil du fly med en instruktør. Leksjoner vil dekke start, landing og beredskap. Når instruktøren føler at du er klar, vil du fly solo, men først må du få en studentlisens og få medisinsk godkjenning, typisk et sertifikat som legen din signerer.

Opplæring for landbruksspraying

Sprøyting på landbruket , eller avling av støv, krever at du får et kommersielt pilotlisens. Krav til et kommersielt pilotbrev omfatter 250 flyturer og vellykket gjennomføring av en skriftlig eksamen som dekker FAAs regler og forskrifter. Søkere må også ta en fysisk eksamen, som inkluderer en visjonskontroll. Piloter må ha visjon som kan korrigeres til 20/20, ifølge US Bureau of Labor Statistics. Søkere tar også en flygtest som er vurdert av en FAA-undersøker. Noen landbruk sprøyting selskaper tilbyr trening klasser for interesserte søkere. Å komme inn i et selskapsponsorert treningsprogram kan hjelpe deg med å finne en jobb.

Finne en jobb

Siden det er en sprøytepilot, er det farlig arbeid, bedrifter og bønder forsiktig med piloter de ansetter. Å finne en posisjon er enda mer utfordrende for en kvinne som kommer inn i dette manndominert feltet. Å få en sponsor, vanligvis en bransjeviran, kan hjelpe deg med å finne jobb. Henvisninger kan også hjelpe, så prøv å utmerke seg i de første få jobbene dine, og bøndene vil spre ordet om dine ferdigheter.

Advarsler

Til tross for krav til lukrative lønndager, gjør leksene dine før du går inn i feltet. US Bureau of Labor Statistics lister avlinger som noe av det farligste jobben. Flying i lave høyder mens du prøver å unngå kraftledninger og andre hindringer kan være farlig. Du må gjøre hurtige svinger og manøvrer med høye hastigheter, noe som krever at du alltid er oppmerksom.