Slik Kjøper Du En Bil Under Forhandlerfaktura

Forfatter: | Sist Oppdatert:

Bilforhandlere bruker ofte misvisende taktikker for å få kunder til å kjøpe.

Å kjøpe en ny bil kan være en stressende opplevelse, spesielt hvis du håper å delta i hardballforhandlinger. Hvis du holder deg til dine våpen og unngå å bli følelsesmessig investert i en bestemt bil på en bestemt forhandler, kan du kanskje gå bort med en imponerende avtale. Det er ikke alltid mulig å kjøpe en bil under forhandlerfaktura prisen, spesielt hvis en bil er i stor etterspørsel, men tar deg tid til å shoppe og gjøre forskningen på forhånd, kan hjelpe deg med å få en bil under fakturaen.

Velg en bil

Hvis du er fast bestemt på å få en bil under faktura, må du velge riktig bil. Unngå biler som er i høy etterspørsel eller begrenset produksjon. Velg en bil rundt den tiden de nye modellene kommer ut - vanligvis i høst - og mål mot forrige års modell. For eksempel, velg en 2013-modell når 2014-bilene kommer ut. Når nye modeller kommer ut, er forhandlere ofte ivrige etter å flytte eldre biler utenfor partiet. Du kan også spare penger hvis du er fleksibel med bilfarger; En forhandler kan ha bare en svart bil, men fem røde, og vil være mer ivrig etter å selge fargen som oversvømmer bilpartiet.

Gjør din forskning

Hvis du går inn i en bilforretning med lite kunnskap om bilen du vil, er du en sittende duck som vil falle for et utvalg av triks. Velg alternativene du vil, og undersøk bilprisen på Kelley Blue Book eller et lignende nettsted. Hvis du vil kjøpe under faktura, må du kjenne fakturaprisen, og forhandlere avviker ofte kunder om denne prisen, så få fakturaprisen fra en uavhengig kilde. Forskning som selger trender for bilen og gjennomsnittlig kjøpesum i ditt område. Vær så forberedt på å vise din forskning til forhandleren.

Bestem forhandlerkostnad

En forhandlerfaktura er ikke nødvendigvis en nøyaktig refleksjon av hvor mye en forhandler betalte for en bil. Mens produsenter betaler forhandlere til fakturapris, gir de også forhandlere en liten prosentandel tilbake for å dekke faktura og overhead - vanligvis 2 til 3 prosent. Dealerships fokusert på spesifikke kjøretøy merker også ofte få insentiver for å selge et bestemt antall biler; En forhandler som selger en bil under faktura, kan fortsatt tjene penger hvis virksomheten får incentiver til å selge flere biler den måneden. Grav rundt på nettet og se på fora og nettsteder dedikert til bilvalg. Du kan kanskje finne ut hvor mye en forhandler faktisk lager på en bil, og bruk dette som forhandlingsverktøy.

Forhandle

Hvis du vil ha en god avtale, må du sette en forhandler mot en annen. Få et skriftlig estimat, og hvis det ikke er så likt, gå videre til neste forhandler. Forklar de spesifikke alternativene du vil ha, og legg vekt på at du skal gå med forhandleren som gir deg den beste prisen. Vis hver forhandler den forrige forhandlerens anslag, samt eventuelle undersøkelser du har angitt gjennomsnittlig salgspris. Hvis du vet hvor mye fortjeneste en forhandler står for å få av en bil, bruk dette for å slå av noen manipulerende linjer som en forhandler gir deg og minne forhandleren du vet at han fortsatt står for å tjene penger selv om bilen selger under fakturaen.