Hvordan Overvinne Jalousi På Arbeidsplassen

Forfatter: | Sist Oppdatert:

Unngå sladder eller stabbing; det er bare ikke profesjonelt.

Ikke forvent å jobbe i et sjalusiøst miljø - det er ganske umulig. På en arbeidsplass hvor noen kolleger vil flytte opp stigen og andre ikke vil, er det bundet til å være problemer med misunnelse, sjalusi, bitterhet, sinne og andre negative følelser. Enten du er målet for sjalusien eller den som føler det, er det ikke en fin tur. Men når du innrømmer at det skal være minst en liten del av arbeidslivet, kan du ta skritt for å redusere den bitre smaken som det kan gå i munnen din.

Gjør det fint. Når du har gode relasjoner med dine medarbeidere og sjefer, er du mer sannsynlig å empati med hverandre når ting går bra - eller når de ikke gjør det. Kvinner er spesielt glade når de har arbeidsplassforbund, ifølge en studie utgitt av arbeidsplassforskningsselskapet Catalyst. Så bygge relasjoner med kolleger og høyere-ups ved å spørre om sine familier eller arbeidsprosjekter. Dette kan bidra til å få deg i medarbeiderens gode grader.

Åpne kommunikasjonslinjer. Hvis andre er alvorlig sjalu på deg, og det begynner å påvirke din karriere, snakk med de menneskene om det. Gi dem beskjed om at du har observert at de kan være misunnelige for deg, og så prøv å være ydmyke når de slår av om deres ære. På samme måte, hvis du er den sjalu, snakk med objektet om din sjalusi - en spinn av det "gode" tingen - å plukke hennes hjerne om hva hun gjør for å fremme karrieren.

Jobb hardere. Hvis du er sjalu på en kollega som synes å få all herlighet, vel, kan hun fortjener det. Trinn opp spillet ditt for å gjøre deg verdig til den kampanjen, akten eller andre premier som den enkelte synes å ha glede av. På den annen side, hvis du er målet for sjalusi, kan det være et resultat av ditt gode arbeid. Fortsett å gjøre hva du gjør - det virker åpenbart.

Unngå gloating hvis du er målet for sjalusien. Ja, det er flott at du har den ettertraktede kampanjen, men ikke stikk rundt kontoret, forventer at andre deler din glede. Hold deg ydmyk og ta skritt for å være en lagspiller - noen som ønsker at alle skal lykkes. Tross alt er du alle på samme kontor; Den virkelige konkurransen skal være konkurrerende selskaper, ikke dine medarbeidere.

Tips

  • Når det gjelder å flytte opp bedriftens stige, kan du prøve å finne en alliert i de høyere ekkolodene i bedriften din. Ifølge Catalyst-studien er det bra å ha en mentor som er høyere opp i bedriften din, men du må gå lenger enn det - du må også få den personen til å bli kjent med deg når du går for den ettertraktede forfremmelse. Hvis du klarer å gjøre det opp en rung på stigen, overvinne sjalusi ved å tilby å betale den fremover; tilby å sponsere eller dyrke en annen medarbeider for å hjelpe dem med å bevege seg også.