The Best Squats & Lunges For Women

Forfatter: | Sist Oppdatert:

En omvendt lunge er flott, spesielt for kvinner.

Senk kroppsresistens trening forbedrer styrken og tonen av alle benmuskler, men for kvinner, spesifikke øvelser er mer fordelaktige enn andre. Mens noen trening er bedre enn ingen, er det spesifikke typer knep og lunges som nytter en kvinnes muskulatur mer enn andre. Sumo squats, treningsballkreker, omvendt lunges og curtsey lunges er noen av de beste knekkene og lungene for kvinner. Sumo Squats

Sumo squats fokuserer på hip adductor og abductor muskler, eller indre og ytre lårmusklene, og dermed er det bra for kvinner. Kvinner har en bredere hoftevinkel enn menn, og trening med en bred holdning er viktig for kvinner. For å gjøre en sumo squat, stå med føttene dobbelt så bred som hoftebredden og føttene dine svak ut. Hold stillingen din høy og sett hofterne tilbake som om du sitter i en stol. Senk til knærne bøyer 90 grader og deretter stå opp igjen. Gjenta 15 ganger. Hold en kettlebell i hendene dine på brystnivå hvis du trenger mer utfordring.

Treningsklubber

Treningsklubber er gode for kvinner, fordi de bidrar til å styrke stillingen mens du forbedrer benstyrken. Ofte bærer kvinner noe, for eksempel et barn, og må bøye seg og kaste seg ned. Treningsklubber styrker god holdning mens de hakker for å bekjempe den dårlige stillingen som kan oppstå i andre deler av livet. Stå med en øvelseskule mellom baksiden og en vegg, og føttene litt foran kroppen din. Lene mot ballen mens du knekker ned til knærne bøyer 90 grader, og sett deg opp igjen. Sørg for å opprettholde god holdning; Gjenta 15 ganger.

Omvendt lunges

Hvis du skal gjøre noe lunge, gjør det et omvendt lung, da denne typen lunge fordeler kvinner av noen grunner. I likhet med treningsballkampen, tvinger et omvendt lunge deg til å bevege seg med høy stilling. Også mange kvinner opplever knesmerter når de blir eldre. En omvendt lunge bidrar til å øke legemuskelen mens du legger minimal kraft på kneet. For å gjøre et omvendt lunge fra en stående stilling, bare trinn ett ben bak deg, legg tærne på gulvet og bøy ned til begge knærne er bøyd 90 grader. Skyv tilbake for å stå, og gjenta med det andre benet. Prøv 10 på hvert ben, med fokus på god holdning.

Curtsey Lunges

Kurssyget øker hip og glute styrke betydelig, og kan hjelpe kvinner med å avverge fremtidige hofteproblemer. For å gjøre et curtsey lunge, stå med føttene hip-bredde fra hverandre, og deretter stige en fot tilbake og over, bak den andre foten, som om du gjør en curtsey. Bøy ned til baksiden av kneet nesten berører bakken, og sett deretter opp igjen. Gjenta 10 ganger på hvert ben. Fokus på å holde kroppen din rett og ikke la den bakre foten eller det fremre kneet rotere ut til siden. Hvis du har gjort det riktig, vil du føle at hoftene og glutene fungerer.