Penger Av En Reservasjonsagent

Forfatter: | Sist Oppdatert:

Et reisebyrå må ofte være allsidig.

Hvis du liker folk, kan du nyte et raskt tempo og kan jobbe med flere oppgaver, en jobb som en reservasjon agent kan passe deg perfekt. I denne karrieren selger du transport og losji og hjelper gjestene med å bruke disse tjenestene. Tjenestene varierer noe, basert på om du jobber for et flyselskap, leverandør av grunntransport eller losji, men kjerneoppgaver er ganske typiske.

Lag og bekreft bestillinger

Et hovedansvar for nesten alle reservasjonsagenter er å foreta og bekrefte reservasjoner . Enten på et flyselskap, hotell, feriested, buss eller togstasjon, inkluderer dine plikter å selge billetter i person eller til telefonkunder og bekrefte reservasjoner med oppfølgingsmeldinger, brev eller samtaler. Nøyaktighet og presisjon i denne rollen er avgjørende for å unngå overbooking av seter og for å sikre at lånetakerne kommer til riktig sted til rett tid.

Svar Spørsmål

Agenter svarer også på en rekke henvendelser i person og fra kunder og interesserte prospekter på telefonen. Flyselskaper, buss- og togagenter svarer ofte på grunnleggende spørsmål om forsinkelser, retningslinjer og reiser. Agenter som selger overnattings- eller billettreservasjoner på telefonen, håndterer ofte service og prisspørsmål før et kjøp. Kunder vil ofte vite om hotellets fasiliteter, innsjekking og utsjekkingstider og priser før du reserverer et opphold, for eksempel. Vennlighet, høflighet og tålmodighet er nødvendig, selv om agenter vanligvis må jobbe effektivt for å håndtere et høyt antall innringere eller gjester.

Direkte og hjelpsomme

Agenter direkte og bistå kundene om hvordan du bruker eller får tilgang til reservasjoner etter salg også. I en flyplass hjelper reservasjonsagenten ofte flygerene med å sjekke poser og gir informasjon om gate og ombordstigning. I noen tilfeller arrangerer de spesielle tjenester for barn, forventende mødre eller funksjonshemmede. I andre innstillinger kan reservasjonsagenter tilby andre typer veibeskrivelser, for eksempel kjøre- og parkeringsveiledning, innsjekkingsretningslinjer og romoppgaver.

Telefon salg og service

Ikke alle bestillingsagenter selger aktivt. De behandler hovedsakelig standard volumet av uønskede forespørsler. Imidlertid involverer agenter som jobber for reisebyråer eller landtransportleverandører ofte aktivt salg og service. Busselskapets bestillingsagenter kan aktivt kontakte prospekter og fremme gruppereiser, turer og festbusser, for eksempel. Reservasjonsagenter i reisebyråer kontakter ofte utsikter og tidligere lånere med kampanjer på reisepakker.