Fagforbindelser Jobbbeskrivelse

Forfatter: | Sist Oppdatert:

En phyician-kontakt fremmer tjenester og tilbud på et sykehus eller helsesystem.

Mange sykehus og helsevesen bruker legeforbindelser som regelmessig besøker legepraksis for å fremme sykehuset eller helsevesen hvor de jobber. De arbeider for å øke bevisstheten for sine arbeidsgivere, dele informasjon om sykehus- eller helsesystemets tjenester og arbeide for å vokse pasienthenvisninger.

Plikter og ansvar

En legeforbindelse fungerer som den primære salgs- og markedsføringspersonen på sykehus eller helsevesen. Hun jobber med legekontorer for å bygge forhold mellom kontoret og sykehus eller helsesystem for å øke antall pasienter sendt til organisasjonen for behandling og omsorg. Hun samarbeider med leger og deres staber for å forbedre kommunikasjonen, utvikler salgsplaner for legepraksis med målbare mål og mål, gjennomfører personlige besøk til henvisningskilder på daglig basis, og letter møter for leger å lære om sykehus- eller helsesystemets tilbud og tjenester .

Utdanningskrav

En legeforbindelse skal ha en bachelorgrad i markedsføring, bedriftsadministrasjon, ledelse eller salg. Disse programmene lærer grunnlaget for å drive en virksomhet, markedsføre og markedsføre tjenester og de underliggende prinsippene for salg og salg. Kurs i disse programmene spenner fra organisatorisk atferd, mikro- og makroøkonomi, ledelse, regnskap, markedsføring og salg, markedsføringsmetoder og forskning, forretningsstrategi og innovasjon, markedsføring og kommunikasjon, forretningssalg og salgsstyring. En legeforbindelse bør også ha erfaring med helsevesenets salg.

Tilleggsopplæring

Legemiddelforbindelser skal ha enestående mellommenneskelige kommunikasjonsevner. De må være komfortable å snakke foran store og små grupper av mennesker, og de skal kunne jobbe med en rekke medisinske fagfolk, fra leger og kirurger til legeassistenter, sykepleiere og medisinsk kontorspersonell. De må også kunne formidle store mengder medisinsk kunnskap, som det gjelder sykehus- eller helsesystemets tjenester, behandlingstilbud og utstyr. En legeforbindelse må også ha sterke skriftlige ferdigheter, da de må dele rapporter med sine veiledere om deres daglige aktiviteter og resultatene av henvisningsarbeidet.

Lønn

I henhold til Bureau of Labor Statistics, en legeforbindelse , som er en av flere arbeidsplasser i feltet for medisinsk service, tjener en gjennomsnittlig medianlønn på $ 88.580. Inntektene er avhengig av geografisk plassering og helsesystemets størrelse. De som jobber på medisinske eller kirurgiske sykehus, kan tjene opptil $ 104,680 per år.

2016 Lønnsinformasjon for medisinske og helsestyrere

Ledere i medisinske og helsetjenester oppnådde en mediær årslønn på $ 96.540 i 2016, ifølge US Bureau av arbeidsstatistikk. På den lave enden fikk medisinske og helsestjenester ledere en 25 prosentpoengslønn på $ 73.710, noe som betyr at 75 prosent tjente mer enn dette beløpet. Den 75. percentile lønnen er $ 127.030, noe som betyr at 25 prosent tjener mer. I 2016 var 352.200 personer ansatt i USA som medisinske og helsestjenester.