Ferdigheter Som Kreves For Å Bli En Sanger

Forfatter: | Sist Oppdatert:

Selv om det er veldig givende, kan en profesjonell sangkarriere være vanskelig å forfølge.

Selv om talent og lidenskap begge er absolutt nødvendige for å jobbe som sanger, er disse to attributene ikke nok for å sikre deg en vellykket karriere. Det er stiv konkurranse om sangarbeid og mange sangere er tvunget til å ta andre jobber for å få endene til å møtes. Hvis du ønsker å synge ditt heltids yrke, må du koble sammen mange forskjellige ferdigheter med sangen talent.

Tekniske ferdigheter

Profesjonelle sangere trenger mer enn en sterk stemme. For å lykkes, må du også kunne huske musikk og tekster, tilpasse seg forskjellige lydsystemer og mikrofoner, og utføre i mange forskjellige vokalstiler, for eksempel opera, musikalsk komedie, land og rock. Evnen til å se-lese musikk er også ønskelig. Å finne arbeid er litt lettere hvis du kan danse eller spille et instrument også. Noen opptatt erfaring er også nyttig, slik at du kan bevege deg rundt et scenen og slå dine karakterer uten å se ned eller løpe inn i andre bedriftsmedlemmer. Å lære et annet språk kan også være til nytte for din sangkarriere.

Personlige egenskaper

Som i de fleste karrierer, vil du gå videre som en sanger hvis du er komfortabel med å jobbe med ulike grupper av mennesker. Fysisk utholdenhet er også viktig, som utførelse kan være anstrengende og kan kreve mye reise til ulike arenaer. Det er også avgjørende for en sangkarriere at besluttsomhet og utholdenhet er å forfølge i møte med avslag. Avvisning er vanlig og ikke nødvendigvis en refleksjon av din evne. Det er viktig å utføre deg profesjonelt under audisjoner og jobber - noen ganger er det ikke de mest talentfulle, men de mest profesjonelle sangerne som er ansatt.

Utdannelse

Det er ingen formell sertifisering eller lisensiering som kreves for å bli en sanger, men koblings talent med litt trening er avgjørende for suksess. Vokaltrening og stemmeundervisning er nødvendig hvis du vil synge profesjonelt. Selv om det ikke er obligatorisk, er en grad i musikk, musikkteori, musikkopptreden eller lignende disiplin nyttig. En høyskole grad utfyller stemme leksjoner og erfaring mens demonstrere en forpliktelse til kunsten. Skolearbeid hos en respektert musikalsk institusjon, som The Juilliard School, kan også bidra til å fremme din karriere, men er ikke strengt nødvendig for å oppnå suksess.

Søker etter jobb

Selv om det er mulig på lang sikt å jobbe i enkelte arenaer, finner sangere generelt seg midlertidig arbeid mens de ofte søker etter og auditioner for nye jobber. Med mindre annet er rettet, gi en kopi av CV og et profesjonelt fotografi til potensielle arbeidsgivere før auditionen din. Lag en demobånd eller CD som eksempler på hele spekteret av vokalevnen din, samt de forskjellige musikalske stilene du kan synge. Ta med denne båndet eller CD-en til alle audisjonene dine, eller send den inn med ditt CV. Kom til auditions med stemmen din allerede oppvarmet og klar til å synge.