10 Rom Fra Pinterest Med Et Elegant Rytthandslag

Forfatter: | Sist Oppdatert:

Se bilder av ti rom fra Pinterest som er rytter inspirert og akkurat i tide til Kentucky Derby.

Med Kentucky Derby like rundt bøyningen, ser vi på forskjellige innredningsveier for å innlemme et ridesenter i hjemmet. Det er tidløst, litt maskulin og helt elegant. Fra steingrå vegger til rike lærekenter og elegante etterbehandlinger, er her ti inspirerte rom fra Pinterest med et øye på vinnersirkelen.

Ingenting sier rytters eleganse som en matt, røff grå vegg og sildbens bjørkgulv. Selv om du ikke oppbevarer en sadel og ridningsutstyr hjemme, ta en cue fra dette rommet at sølvgriller og organiske nøytraler ser utrolige når de sammenkobles og aksenteres med mørkt skinn.

Foto via Pinterest

En equine touch kan gjøres opp på en svært moderne, feminin måte. Hold deg til kremer, hvite, blues og gull i kurvete linjer for en ladylike touch. Vi elsker spesielt denne Hollywood Regency-kommodeen, som er skuffens trekk som ligner gylne hestebiter.

Foto via Pinterest

Du får det, vi liker bar vogner, men dette i krom skaper en mer moderne følelse. Ta en cue fra wild zebra og bli inne i en svart og hvit palett for en ren kuttet følelse.

Foto via Pinterest

Åpenbart er kunst en enkel en-trinns rute for å lage et tema hjemme. En hestemaleri med en Old World-følelse gir dette tradisjonelle rommet en følelse av storhet.

Foto via Pinterest

Farge behøver ikke fjernes fra ligningen - bland i levende tekstiler med lær og grovhakkede møbler for en solrik disposisjon. Vi elsker bruken av to gamle sadler i rommet for en straight-from-the-stable følelse.

Foto via Pinterest

All-hvite rom er virkelig elegante. Denne moderne holder en sterk følelse mens hestemaleriet gir et element av varme.

Foto via Pinterst

Elske de fire legged vennene til jordens ender? Puss dem over med hesttrykk. Bare husk å holde de andre interiørelementene ganske tamme når du bruker fet bakgrunn.

Foto via Pinterest

En rustikk stemning bringes inn i hjemmet med en gjenvunnet lågerdør som fungerer som et unikt interiøralternativ.

Foto via Pinterest

Trykte puter, hesthodene og ryggjaktkampene fungerer som subtile aksenter til denne koselige kroken. Prøv mørke lakkede vegger i en nesten svart nyanse for dramatisk effekt.

Foto via Pinterest

Maskulin og moderne, denne betongveggede, sunkne stuen er omgjort til en innbydende plass takket være fake pelskaster og rå treelementer.

Foto via Pinterest