Følelse Ned Når Du Ikke Kan Finne En Jobb

Forfatter: | Sist Oppdatert:

Jobjakten kan være skremmende.

Det er bare naturlig å føle seg beseiret når jobbjakten ikke gir opp noen lovende potensielle kunder. Så hva skal du gjøre når du føler deg som om du ikke kommer nede på karrierefronten? Du vil bli overrasket over hva du kan oppnå i løpet av denne tiden for å riste de bluesene og begynne å tjene en anstendig levetid for deg selv.

Lag en plan

Reflektere over hva du liker å gjøre, det som gjør deg glad, og deretter skape en strategi for å få det til å skaffe deg deg selv igjen på sporet, ikke bare for å finne en ny jobb, men å finne ut hva som virkelig gjør at du krysser. Kanskje din siste jobb gjorde deg elendig, men lønnsslippet gjorde det tålelig, så du tenkte aldri på hvordan det påvirket deg følelsesmessig. Du vil bli overrasket over hvordan du setter deg ned for å lage en plan for livet ditt, i stedet for å hoppe på jobbsøkingssteder, kan redde din sunnhet i det lange løp.

Finn et Temp Agency

Inntil du finner noe jevnt, kan du jobbe med en kontrakt eller midlertidig jobb for å holde deg over vann økonomisk. Du kan til og med være i stand til å fange en full tidsposisjon ved å wow en arbeidsgiver. Eller det kan hende du synes at du liker å jobbe for ulike arbeidsgivere i stedet for bare en. Å gjøre freelance arbeid er en annen måte å tjene penger og bygge opp CV.

Arbeid for deg selv

Har du lykkes med å lage og selge varer? Å starte din egen virksomhet kan virke som en drøm til noen mennesker, men du kan få det til å skje. Du kan finne tilskudd fra lokale og nasjonale ressurser for å finansiere oppstart hvis du ikke vil risikere å ta ut et forretningslån eller bruke besparelsene på noe annet enn regninger på dette tidspunktet. Også logge på Small Business Association offisielle nettside og få mer informasjon om å skrive forretningsplanen din. Gå ned til handelskammeret i byen hvor du planlegger å jobbe for å få veiledning om hvilke skritt du bør ta for å sikre at du starter på høyre fot og finne ut hva slags forretningslisens du trenger. Dette tar høy grad av forpliktelse, så hvis du ser deg selv som en langsiktig bedriftseier, ikke la noen ubesvarte spørsmål komme i veien.

Få din glede tilbake

Et av de største tapene - i tillegg til den faste inntekten, kontorlokalet, eller til og med din egen parkeringsplass - er din glede. Det knuser for å miste en jobb eller å forlate en posisjon og ikke raskt kunne finne en ny. Så besøk venner som alltid legger et smil på ansiktet ditt, ta den samba-klassen du alltid har ønsket, men aldri hatt tid til, fullfør graden din eller tilbringe tid med barna dine.