Hva Ser Dog Flea Eggs Ut?

Forfatter: | Sist Oppdatert:

Dog loppeegg ser ut som små kyllingegg.

Hvis du vil se på loppehudseier, kom du ut av forstørrelsesglasset og knærne dine. De er nesten usynlige for det blotte øye, og du vil ikke finne dem der du kanskje tror de ville være.

Størrelse og form

Hund loppe egg mål om 0.05mm eller 1 / 50 av en tomme lang. Tenk på et sandkorn eller en enkelt saltkrystall. De er ovoide eller eggformede, med den ene enden litt større enn den andre.

Farge og tekstur

Ved pinnehovedet ser hundens loppeegg ut hvite, men under høy forstørrelse er gjennomsiktig og har en iriserende glans som perlemor. Overflaten er jevn og vanlig, uten klumper, støt, rygg eller fremspring, og er tørr og ikke klissete.

Plassering

Det mest sannsynlige stedet for å finne hund loppe egg er hvor en hund sover, men de går hvor som helst hunden går. Latt på hunden av en kvinnelig voksen, de klamrer seg ikke til hundens kappe, men faller av eller går i luften i løpet av noen timer mens han beveger seg rundt. De havner i sengetøyet, på de fuktige og skyggefulle steder ute hvor han liker å snooze og i huset ditt - i møbler, tepper og tepper og i sprekker og sømmer i hardgulv. Der lukkes de inn i larver, som utvikler seg til pupper, som klekker seg inn i lopper, klar til å bite og legger flere egg ... alt i så lite som syv dager!

Kontroll

Bli kvitt loppeegg og bli kvitt omtrent halvparten av problemet. Vask hundens sengetøy i varmt, såpevann hver uke. Vakuum grundig (vær særlig oppmerksom på hjørnene og langs baseboards) og kaste posen eller desinfiser koppen - ellers kan loppeegg gå rett på lukking og å utvikle seg der. Bathe og loppe-kam din hund ofte og regelmessig. Persistens vil få resultater.