En Gjennomsnittlig Dag Som En Dyrepasser

Forfatter: | Sist Oppdatert:

Ville dyr i dyreparker forårsaker noen ganger skader på omsorgsgivere.

Zookeepers gir daglig pleie av dyr i dyrehager og dyreparker rundt om i verden. Å vandre dyr er et godt utgangspunkt for en karriere som dyrepasser. Imidlertid er arbeidet ofte utfordrende og skittent. Lønnen er beskjeden også. Den gjennomsnittlige årlige lønnen for alle dyrepleiere var $ 19,780 i 2010, ifølge Bureau of Labor Statistics.

Fôring og rengjøring

Blant de mer rutinemessige daglige aktivitetene for en dyrepasser er fôring og rengjøring. De koordinerer generelt og hjelper til med å skaffe mat til alle dyrene i dyrehagen. Ulike dyr spiser til forskjellige tider av døgnet, så foresatte har ofte en tidsplan for rekkefølgen på fôringene. Rengjøring av groper, stridsvogner, bur og andre levende leveområder er nødvendig for sanitet, dyrehelse og estetisk appell for besøkende.

Dyreobservasjon

Zookeeper har også hovedansvaret for å overvåke aktiviteten og atferden til dyr for å oppdage eventuelle helseproblemer. Treg oppførsel, aggressiv oppførsel eller klossete bevegelser kan alle indikere at noe er galt med et dyr. Zookeeper fører en daglig logg over alle uvanlige helsesituasjoner med dyrene. Hun kommuniserer også med veterinæren når omsorg er nødvendig for å gi nødvendig behandling eller medisin.

Lek og trene

Keepere leker også med dyrene regelmessig. Dette er en av fordelene ved en jobb som jobber med dyr. Enda viktigere er at det er bra for dyrenes fysiske og mentale velvære. Gjem og søk med mat eller leker, vanndusj og ballkasting er blant de vanlige lekene dyr kan ha glede av. Trening varierer etter dyr, og et av de primære målene er å gjøre dyrene mer håndterbare og lettere å ta vare på av dyrehageansatte.

turer

Så mye som dyrehager og dyreparker er et hjem for dyr, er de også i mange tilfeller bedrifter. Zookeepers deler ofte noen av pliktene som serverer lånere av dyrehagen. Dette kan inkludere å vise grupper rundt på turer i anlegget eller bare svare på spørsmål om dyrehagen eller spesifikke dyr under presentasjoner. Dyrehager legger ofte på show eller presentasjoner for å utdanne gjester og fremheve evnen til visse dyr.

2016 Lønnsinformasjon for dyrepleie og servicearbeidere

Dyrepleie- og tjenestearbeidere oppnådde en gjennomsnittlig årslønn på $ 23,040 i 2016, ifølge det amerikanske arbeidsstyrkestyret. På den lave enden tjente dyrpleie- og tjenestearbeidere en 25th percentillønn på $ 19,540, noe som betyr at 75-prosent tjente mer enn dette beløpet. 75th percentile lønnen er $ 29,490, noe som betyr at 25 prosent tjener mer. I 2016 var 296,400-ansatte ansatt i USA som dyrepleie- og servicearbeidere.