Eldre Generasjonens Syn På Tatoveringer På Arbeidsplassen

Forfatter: | Sist Oppdatert:

Holdninger om tatoveringer på arbeidsplassen varierer.

Negative holdninger om tatoveringer kan noen ganger ta lengre tid enn å fade enn tatoveringene selv. Selv om det kommer til å bli mye mer aksept for inked design generelt, er det fortsatt noen negative synspunkter om tatoveringer, spesielt av medlemmer av eldre generasjoner. Å forstå disse trosretningene kan hjelpe deg med å navigere i arbeidslivet uten at de trenger deg om dine tatoveringer.

Utviklingsutsikter

Mens mange mennesker ser tatoveringer som en form for personlig uttrykk eller kroppskunst som har liten innvirkning på bærerens jobbytelse, er dette et relativt nytt utsikter. Selv om tatoveringer har blitt funnet i mange forskjellige kulturer i tusenvis av år, var det i de siste århundre de med tatoveringer generelt soldater og sirkusartister. Etter hvert som bedriftskulturen utviklet seg i USA, fant mange arbeidsgivere at tatoveringen ser for "grov rundt kantene" for det profesjonelle bildet de prøvde å etablere, og at tankemønsteret fortsatt eksisterer hos mange medlemmer av den eldre generasjonen.

Utseende og suksess

Selv om moren din lærte deg at du ikke kan dømme en bok på forsiden, legger bedriftens Amerika stor vekt på bokomslaget når det gjelder hvem du skal ansette. I generasjoner har forretningstroen "hvis du ser profesjonell du er profesjonell", overhørt. Siden du er profesjonell, er den beste måten å vinne tillit - og virksomhet - av kunder, medarbeidere og kunder, oppfordret til å alltid vise et profesjonelt utseende ved å være rent kuttet, presset og polert. Siden medlemmer av den eldre generasjonen ikke alltid anser tatoveringer profesjonelle, kan de ikke være åpne for å jobbe eller gjøre forretninger med folk som er sportslige tatoveringer.

Eliminerer Distraksjoner

I tillegg til å se tatoveringer som å være for "tøffe rundt kantene" for å passe til et profesjonelt bilde, kan eldre generasjoner se de med tatoveringer som lavklasset, lat, ha løs moral eller farlig. Mens overflod av kjendiser får tatoveringer har hjulpet dem til å bli mer vanlige og kule enn det var for foreldrenes generasjon, er de skeptiske meningene til eldre mennesker fortsatt gjennomgripende. Din bedrift kan be deg skjule dine tatoveringer, slik at klienter som holder disse vurderingene ikke vil bli distrahert av dem, og vil fortsette å være verdifulle kunder.

Vet før du går

Til tross for disse gjeldende tro fra eldre generasjoner, er det mange selskaper som tror at å ha tatovering, har ingen effekt på evnen til å gjøre jobben din. Noen selskaper tror også at å ha en synlig tatovering er bra så lenge jobben din ikke krever at du grensesnittet med publikum. Bunnlinjen for de med tatoveringer: Før du signerer en arbeidsavtale med en arbeidsgiver i blekk, må du kontrollere at de er OK når du blir blekket.