Rask Og Enkel Diy Kobber Serviet Ringer

Forfatter: | Sist Oppdatert:

Repurpose kobber rørfittings i moderne serviettringer!

Hold ditt neste middagsfest på et budsjett med disse morsomme og enkle kobberrør serviettringer. I tre enkle trinn kan du slå noen maskinvarebutikkbeslag til en lys og moderne aksent for festbordet ditt! Det sammenhengende utseendet på matchende ringer kan forene feilaktige servietter. Eller bruk disse med papir servietter og plast ware for din improviserte bakgårdsselskap å legge til litt noe ekstra uten å gjøre det over. Et super enkelt prosjekt med så mange muligheter!

Hva du trenger:

  • Fire 1 til 2 "runde kobberrørbeslag, 2" i lengde
  • Rørkutter (pass på at den er stor nok til å imøtekomme deg rørdiameter)
  • Målebånd
  • Malerens tape
  • Sandpapir

Trinn 1: Mål og merk røret ditt (hvis det hadde et prismærke på det, fjern det først med varmt såpevann først). Her kutter vi ringene til 1 "i lengden. For å unngå skarpe merker som ikke senere kan fjernes, brukte vi malerenes tape til å markere vår måling.

Trinn 2: Klipp røret med pipesnitteren langs den tapte linjen.

Trinn 3: Sand kantene på røret hvor du kutter det med fint grit sandpapir til jevn og glatt ut kantene. Dette vil gjøre det mye lettere å skyve servietter inn og ut uten snags!

Ringene dine er nå klare for servietter!

Bruk dem noen sesong med enhver stil eller farge på serviett. Hvis du kjeder deg senere, legg til et par strøk med en dristig farget spraymaling for å gi dem et nytt liv!