Hva Er Aldring En Kredittkortkonto?

Forfatter: | Sist Oppdatert:

Det er en god følelse å ha en ny start med kreditt.

Du har kanskje hørt ordet "aldring" blir brukt på en kredittkortkonto, men det mer nøyaktige uttrykket er faktisk "re-aging" eller å "re-age" en konto. Uansett, de betyr det samme og refererer til krenkende gjeld. Når en kredittkortkonto er re-aged, vises den ikke lenger som forfalt.

Avtalen

Hvis du har blitt krenkende på kredittkortbetalinger, har du vært en dårlig kunde. Men hvis du lover at du vil være god fra nå av i et skriftlig brev som forklarer årsaken til at du var sen, kan kredittkortselskapet være enig i å late som om du aldri var sen, og vil slutte å lade gebyrer for sen betaling. Det er egentlig det som re-aging en kredittkortkonto betyr. Hvis du overholder visse standarder, kan du kanskje begynne med en ren kredittoppføring igjen. Men kreditoren din er ikke forpliktet til å bli enige om å gjenoppta kontoen din. I tillegg må du bety hva du sier: Hvis du lover at du skal gjøre betalinger i tide, og du faller bakover, ville jobben du gjorde for å få kontoen din fornyet vært bortkastet.

Standarden

Kredittkortselskaper følger retningslinjer fastsatt av Federal Financial Institutions Examination Council før de overveier å re-aging en kriminell konto. Du må overbevise selskapet om at du er klar, villig og i stand til å foreta kredittkortbetalinger i tide. Kontoen din må være minst 9 måneder gammel, og du bør foreta tre minimumsbetalinger eller en engangsbeløp av samme beløp først for å vise at du mener virksomheten.

Frekvensen

Kredittkortselskaper er begrenset om hvor ofte de kan øke kreditten din. Kontoen din kan bare bli re-aged en gang i en 12-måneders periode og to ganger i en femårsperiode. Hvis du kommer inn i et gjeldshåndteringsprogram, kan kredittkortselskapet øke din kreditt, men du kan få kreditten din til å bli gjenopptatt bare én gang i en femårsperiode hvis du er i et gjeldshåndteringsprogram.

Fordelene

Re-aging en kredittkortkonto er en god avtale for deg av to grunner: Du unngår sen betaling, og kredittpoengene dine bør gå opp. Når kontoen din er re-aged, er du ikke lenger kriminell. Din kredittkortsutsteder bør rapportere til kredittforetakene at du er gjeldende i dine betalinger.

Gjør det offisielt

Hvis kredittkortsutstederen din er enig i å gjenoppta kontoen din, må du be om å få det skriftlig for å gjøre avtalen offisiell. Bare for å dekke basene dine, kan du sende et brev til en veileder hos kredittkortselskapet som sier at avtalen om gjenforhandling ble gjort over telefonen. Oppgi ved slutten av brevet at du tror samtalen fungerer som en avtale om å gjenopplive kontoen din. Send brevet sertifisert post med returkvittering.