Hvordan Investerer Jeg I Depositumsertifikater?

Forfatter: | Sist Oppdatert:

På noen måter kan du sette kake og spise det også ved å sette inn penger på innskuddsbevis. Du får en garantert rentesats for en oppgitt tidsperiode som kalles modenhet. Den renten er vanligvis bedre enn de som betales av pengemarkedsregnskapet. I tillegg er pengene dine forsikret opp til $ 250,000 av Federal Deposit Insurance Corporation, akkurat som en kontroll eller vanlig sparekonto. Du må godta å legge pengene dine på innskudd til CDen modnes eller betale en betydelig renteavgift for tidlig tilbaketrekking.

Handle rundt for de beste CD-rentene. Banker og kredittforeninger konkurrerer om CD-investors penger, så ikke anta at banken din automatisk er det beste valget. For eksempel tilbyr mindre banker ofte premiumpriser for å tegne kunder fra de store institusjonene. Du kan også finne banker som tilbyr spesialtilbud som utvidede forfall på CDer med gode renter.

Lær hva reglene er. Banken vil gi deg en erklæring om vilkårene og betingelsene for CDer. Pass på at du leser og forstår dem. Det du ikke vet kan skade deg. For eksempel, noen CDer har variabel, snarere enn faste priser. Dette kan være en god avtale. Men du vil vite hva minimumsprisen er, siden det er alt du faktisk er garantert med CD med variabel rente.

Ta de riktige dokumentene med deg når du går til banken for å investere i depositum. Du trenger fotoidentifikasjon som førerkort og ditt personnummer. Hvis du ikke allerede har en konto hvor du kjøper CDer, ta med en nyhetsregning, leieavtale eller annet oppholdstillatelse. Hvis du vil sette inn penger via elektronisk overføring av penger, ta med informasjonen for kontoen du vil overføre midler fra.

Tips

  • Som de fleste typer renter er renten opptjent på CDer skattepliktig som ordinær inntekt. Men mange finner CDer er en god inntektsinvestering for å inkludere i en IRA. Dette gjelder spesielt for Roth IRAs. Renter opptjent fra en CD vil ikke bli beskattet mens den forblir i IRA. Med en Roth vil renter også være skattefrie når de trekkes tilbake etter pensjonering (forutsatt at du følger IRS-reglene).
  • Hvis du har barn, vil du kanskje introdusere dem til det grunnleggende ved å investere ved å hjelpe dem med å kjøpe CDer. Mange banker oppfordrer dette med spesialtilbud. De fleste stater tillater mindreårige å ha CDer og sparekontoer i egne navn. Du må imidlertid kanskje skrive som medeier. Begge må gi nummer og identifikasjon for personnummer.