Hvordan Skiller Malere Ut Jobb?

Forfatter: | Sist Oppdatert:

Dekk kostnadene for overalls i budene dine.

Du vil sikkert lære å pris ut en malerjobb etter at du har underbydget en og ender opp med å jobbe for $ 3 en time. Eller du kan følge råd fra erfarne malere som allerede har lært tricks av handelen på den harde måten. Arbeid for et vellykket maleri for litt å lære hemmelighetene som egentlig ikke er så hemmelige når du lager en plan og følger den uten kompromiss.

timer

De fleste villaeiere og kommersielle selskaper vil ha et estimat for en hel jobb i stedet for å bli enige om å betale deg i timen. De ønsker ikke å se over jobben for å sikre at du jobber hele tiden. Det er ingen grunn til ikke å finne ut et tilbud etter timen. Vurder hvor mange timer det vil ta deg å fullføre en jobb og legge til et par flere timer for å dekke uventede forsinkelser. Husk at tak, trim, dører og tak tar lengre tid å male enn flate vegger, så bygg inn tiden basert på din tidligere erfaring.

Footage

Selv om du skal finne ut tilbudet ditt med hvor mange timer du forventer å ta, må du måle mellomrom. Kunder mener at det er mer profesjonelt å måle mellomrom og gi dem en pris per kvadratfot enn bare noe som ser ut til å komme fra toppen av hodet, ifølge Advantage Painting Services. Gjør matte og lag et bud som reflekterer kvadratmottaket. Hvis du for eksempel måler et rom for å være 500 kvadratfot, og du måler det, vil det ta 10 timer og du vil ha $ 50 en time, sitat $ 50 en kvadratfot, inkludert maling. Måling vil også hjelpe deg med å finne ut hvor mye maling du trenger å kjøpe.

Materialer og arbeidskraft

Du kan bare koste arbeidet og deretter regne kunden for mengden maling og andre forsyninger du bruker på jobben. Hvis du ansetter ekstra hjelp, teller du også det arbeidet. Ved å dele opp materialene og arbeidet, vil du ikke bytte ut deg selv, og du legger deg på kunden for å velge de rimeligere eller mer økonomiske forsyningene for jobben, i stedet for å spise forskjellen for å kjøpe high-end maling kunden krever etter at du har gitt et rett bud som inkluderer maling.

Slutninger

Når du prissetter en jobb, ikke glem alt de tilfeldighetene som kan kutte inn i arbeidstiden og materialkostnadene. Din timepris bør inkludere prep-arbeid, for eksempel fordi svært få jobber skal gi deg overflater som er klare for malingen. Tenk på kostnadene du legger inn i reklame, gass for å kjøre til jobben, kontorrelaterte ting og forsikring. Du må også vurdere kostnadene for børster, tape, slippe kluter, hansker, masker og spackle. Hvis du ikke vurderer disse kostnadene på forhånd, vil den endelige fortjenestemarginen gjenspeile dem.