Hvordan Være En Mangfoldskonsulent

Forfatter: | Sist Oppdatert:

Samle ulike bakgrunn og erfaringer for å øke suksessene dine.

Det kan være svært vanskelig for et selskap å identifisere de eiendelene det mangler. Som mangfoldskonsulent vil du hjelpe klientbedrifter til å identifisere og korrigere hull i mangfoldet av medarbeiders bakgrunn og erfaring. For å lykkes må du slå sammen din forståelse av kulturer og forretninger og demonstrere din kommando for kommunikasjon og fellesskapsnettverk, og at du fortjener personlig tillit.

Utvikle erfaring i bedriftsledelse. Mens du vil være en ekspert i kompetansen til ansatte - menneskelig kapital - og hvordan det gjelder mangfold, trenger du ekspertisen til å øve i den bredere konteksten av virksomheten. Vurder å tjene en mastergrad i bedriftsøkonomi, eller MBA, grad. Omdømme og legitimasjon er viktig hvis du er en konsulent.

Fokuser alltid på å levere forretningsresultater og avstå fra å forfølge mangfold bare for egen skyld. Mens mangfold kan være sin egen belønning, blir din klient og deres sjefer belønnet når de leverer fortjeneste til en bedrift og dets aksjonærer. Det er ikke lykkes å øke mangfoldet på en måte som kan øke lønnskostnadene og redusere virksomhetenes evne til å forbli konkurransedyktige. Legg vekt på å utvide mangfoldet langs dimensjonene der det er best egnet for å forbedre forretningsmessig ytelse og redusere operasjonell risiko.

Forskning mangfoldet til stede i kundens virksomhet og mangfoldet som er tilstede i ledende konkurrenter samt kundesegmenter. Mangfold omfatter ikke bare etnisitet, men også utdanning, medfødte evner, regional bakgrunn og interesser.

Utvikle metoder for både å forbedre mangfoldet på de områder der det mangler, samt å gjøre mangfoldet til et overordnet mål i ansettelsesprosessen. For eksempel kan du se nærmere på å rekruttere ansatte fra Asia som forberedelse til utvidelse av salg av produksjon der. På den annen side lærer du bedriften hvordan du skal utføre regelmessige mangfoldighetsvurderinger for å holde mangfold i tankene under generell ansettelse.

Lær ansatte hos klientbedrifterne, både hvordan du skal akseptere flere medarbeidere og få mest mulig utbytte Bedriftsfordeler fra selskapets mangfold. Fremhever profesjonell kontakt med fellessentre, lærere, fagforeninger og andre enheter som kan hjelpe deg med å nå og rekruttere flere ulike medarbeidere. i området der kundene dine mangler.