Slik Gir Du En Jordskyllende Håndjobb

Forfatter: | Sist Oppdatert:

Av alle de sexspørsmålene du har lurt på, har du sannsynligvis aldri tenkt på de mange måtene å gi den beste håndjobben. Vi vet hva du tenker: Håndjobber er så niende klasse. Vi hører deg. Hvorfor gi en når du kan gi en måte mer jordskjelvende BJ ... eller bare gjøre det? Men hør oss ut: Tro det eller ei, mens mannen din alltid vil elske en BJ - eller enda bedre, sex - noen ganger kan en god gammeldags hånd jobb også morsomt. Og noen ganger kan det hende at det er en fordel å foretrekke. (Tenk: Mid-makeout, når du har din periode og ikke kan bli plaget til å jobbe for hardt, eller - den vanligste bruken --- midt-BJ når munnen blir sliten.) Så nå fikk vi hvorfor ut av veien, la oss få rett til hvordan ....

Opprettholde øyekontaktPrøv å opprettholde øyekontakt hele tiden - med mindre du gjør det. Da gir vi deg tillatelse til å lukke øynene dine, for ikke å krype din partner ut. Men med mindre du har alvorlige ferdigheter, er sjansen for at den typen dobbel handling ikke vil skje for lenge - det er litt som å gni magen mens du peker på hodet. Heldigvis elsker han å se på deg i løpet av sex uansett (tro det eller ikke, du er som hans porno), slik at du holder en halv-intens stirring mens du gir ham en hånd jobb, vil slå ham på også. For ekstra visuell stimulering, tenk på å gå topløs (hvis du ikke allerede er) - det vil nok gjøre jobben enklere.

Smør det opp, babyHvis du bare går for en rett opp HJ (les: nei sex eller BJ for å følge), kan du bruke noen ikke-duftende lotion du kan ha hendig (ingen ordspill ment). Men hvis du planlegger å la det praktiske arbeidet ditt fungere som de kommende attraksjonene til annen handling, vil lube fungere (smaksatt, hvis du skal legge munnen på penosh etterpå). Ingen smøre eller lotion? Ingen bekymringer. Din egen spytte vil snart bli ditt hemmelige våpen. For å gjøre dette på en sexy måte (siden hocking en loogie på hans mann vil stykket sannsynligvis deflate situasjonen), i stedet for å spytte ut på hendene, begynner du å gi ham hodet for 30 sekunder eller så, bare for å få akselen våt (mye sexier, ikke sant?). Gjør dette sakte og forførende, mens du surreptitiously slipper litt mer spytt fra munnen mens du beveger deg opp og ned - dette vil sikre en jevn HJ, i motsetning til en tørr, Indian-rug-burn-type en (som er morsomt for ingen).

Få en god Rhythm Going
Okei, nå til den kjeftige kvisten: Vri to hender rundt partneren din mandingo (ja, vi sa bare mandingo) og sakte, men rytmisk, vri begge hender i motsatt retning, så vel som opp og ned. Han vil føle at mer enn en person berører sin penosh - som han tror er varm (beklager, men det er sant). Når han begynner å få mer inn i det, kan du øke hastigheten. Bare ikke bli for sint, med mindre du har mye lube (eller spytt) der for å imøtekomme hastigheten din og du har en sterk arm.

Arbeid håndleddet ditt
Ikke sikker på om du har det riktig? Husk: Det er alt i håndleddet, ikke hendene dine. Det høres kanskje rart, men stol på oss, når du tenker på det på den måten, vil det gjøre hele opplevelsen enklere på deg og mer behagelig for ham.

Vær forsiktig
Hendene dine skal glide, ikke gni. Men ikke grip hans mandingo (der er det igjen!) For hardt - du vil at det skal føles bra, husk? Ikke bekymre deg, sjansen er at han vil fortelle deg hva som føles bra (og hva gjør det ikke).

Ikke forsøm hans tilbehør
Ah, ballene: Lett å overse, men å være så viktige i løpet av en hendig. Et sted midt i HJ (med øvelse begynner du å føle når det rette øyeblikket kommer), ta en hånd av akselen og ta den med til stifebarnene. Du kan forsiktig koppe dem, flytte dem rundt i hendene dine (fin og lett), og til og med (forsiktig) ta fingrene dine over dem. Hvis du føler deg ambisiøs, pause HJ til å fokusere på familiens juveler: Enten tungen dem lett eller bare legg munnen din (IKKE tenner) på dem. Har alltid vært litt ball sjenert? Ikke vær. Så lenge du håndterer med forsiktighet, med liten innsats fra din side, kan du virkelig kjøre ham vill.