Valentinsdag Tips Fra Retailmenot.Com Og Andre Tilbud

Forfatter: | Sist Oppdatert:

Søk etter rabatter og kampanjer for Valentinsdag via RetailMeNots online nettsted og telefonapp!

Med Valentinsdag snart nærmer seg, kan du begynne å spørre deg selv hva du vil kjøpe for den spesielle personen i livet ditt. Enten, single, eller gift, det gjør aldri vondt for å kjøpe en bukett med vakre blomster for en elsket. For å redusere kostnadene, er RetailMeNot.com et flott nettsted for å finne tilbud og kampanjer før du sjekker ut online. I tillegg, med RetailMeNots praktiske app, kan du bla gjennom mens du er i butikken. Nedenfor finner du noen nyttige shoppingtips som tilbys fra det populære rabattstedet:

  • Planlegger å kjøp blomster online i løpet av de to første ukene i februar som forhandlere som 1-800 Flowers og FTD.com tilbyr den høyeste prosentdelen av i løpet av disse ukene.
  • De andre uken i februar er den eneste tiden i en to-måneders periode som luksuriøs sjokoladeselskap Godiva tilbyr prosentandel av rabatter.

Hvis du er interessert i å kjøpe noe litt mer utførlig enn blomster og sjokolade, sjekk ut disse rimelige tilbudene nedenfor:

Dollar Shave Club:
Et medlemskap i Dollar Shave Club garanterer i utgangspunktet mannen din opp til et år med gode barberinger. Det er enkelt: Gå til DollarShaveClub.com, velg en tidsperiode for abonnementet, fortell oss hvor du skal sende boksene, og du er offisielt den beste VDAY-gavegiveren noensinne. Den første boksen er som en søt liten gave i seg selv og inkluderer et utvalgt barberhansker og tilsvarende barberpatroner, Dr. Carver's Shave Butter og Dr. Carver's Post Shave. Razor-kassetter sendes deretter automatisk hver måned for den angitte tidsperioden. Voila - en gave som virkelig fortsetter å gi.

Alternativene er:

  • 3 måneder ($ 40 for 4x, $ 50 for Executive)
  • 6 måneder ($ 60 for 4x, $ 80 for Executive)
  • 12 måneder ($ 100 for 4x, $ 140 for Executive)

Pris: $ 40 - $ 140, Tilgjengelig på www.DollarShaveClub.com/gift

Casper:
For de som foretrekker å tilbringe Valentinsdag under dekslene, er Casper oppgraderingen av soverommet ditt forhold har ventet på. Mer enn et år i produksjon, er Casper nye laken og puter konstruert for å perfekt utfylle Casper madrassen og skape verdens beste søvnmiljø (www.casper.com).

Den universelt komfortable madrassen
Casper madrassen er en unik design som er universelt komfortabel, tilgjengelig i alle seks standardstørrelser, støttet av en 10 års full garanti og konstruert av en tidligere IDEO-designer for å oppnå det ideelle punktet for form-møtefunksjon. Den patentsøkende søvnflaten forener sertifisert CertiPUR-sertifisert minne- og latexskum - så Casper sover kjølig, gir sunn sprett, og fremmer ideell anatomisk støtte.

Pris: starter ved $ 550

Pillowen som holder seg komfortabel
Den nye Casper pute ble designet for å være perfekt for alle sviller. Under forsknings- og utviklingsprosessen ble Casper ingeniører mistenker bekreftet: Øremerking puter for bestemte søvnposisjoner er i stor grad en markedsføringsfortelling fordi de fleste sleepers beveger seg fra posisjon til posisjon om natten. Puten er flytende kjerne og plysj ytre lag kombinere for å støtte enhver søvn situasjon. På grunn av sin mykuløse, silkefyllte fibre - 1 / 20th tykkelsen på et menneskehår - Caspers dobbellags pute flater ikke når de komprimeres. Den pustende percale dekselet gjør at varme og luft kan bevege seg fritt, slik at svillerne er kalde og komfortable.

Pris: Standard $ 75 | King $ 85

Myk, sterk, pustende ark
Gitt den veldokumenterte feilen om viktigheten av trådtelling, fokuserte Casper isteden på trådkvalitet og vevteknikker. Resultatet er et ark laget med noen av de lengste bomullsfibrene i verden, vokst på en gård i California. Ekstra lang stift Californian Supima bomull er fire ganger sterkere enn bransjens gjennomsnitt, noe som er viktig for å balansere mykhet og pusteevne med en vev og trådstruktur som opprettholder disse fordelene, vask etter vask. Hver gjenstand i Caspers arksett har blitt gjennomtenkt designet for å løse irriterende sengetøyproblemer. Nyttige overflater sørger for at Casper er utstyrt med laken, det er lett å kaste, dynen dekker ikke, og puten holder seg i putevaret. Ark sett er tilgjengelig i seks standard størrelser, og kommer i to fargevariasjoner: hvit på hvit og hvit på underskrift Casper chambray grå.

Pris:

Ark - Twin $ 150 | Twin XL $ 160 | Full $ 170 | Queen $ 180 | King $ 200 | California King $ 200
Dynetrekk - Twin / Twin XL $ 120 | Full / Queen $ 140 | King / California King $ 160

Sugarfina:
Sugarfina er en kjærlighetshistorie selv. Ideen til Sugarfina spiret på Co-Founders, Rosie & Joshs tredje date, en screening av den originale Willy Wonka og Chocolate Factory. Et enkelt spørsmål - "hvorfor skal barna ha det moro?" - ledet dem på et oppdrag for å skape den ultimate candy-butikken for voksne. Behandle dine kjære med noe søtt denne Valentinsdag med luksus candy-gaveesaker, inkludert Pucker Up, Love Biter, XOXO, Du er min kjære og mer.

nettside: www.sugarfina.com / Pris: starter ved $ 26 for en 3pc Bento Box & $ 65 for en 8pc Bento Box