Medical Records Clerk Penger

Forfatter: | Sist Oppdatert:

Medisinsk rekord kontorist sortere papirfiler.

Uansett om de kalles medisinske rekordkoordinatorer, coders eller helseinformatører, behandler medisinske journaler helsevesenets data på sykehus, legekontorer, sykehjem og andre medisinske fasiliteter. De bruker mye av sin tid foran dataskjermer på kontorer. Deres tidsplaner kan omfatte dag og natt skift med arbeidsgivere som er åpne 24 timer om dagen.

Plikter

Medisinsk rekordleder mottar, organiserer og lagrer papir eller digital informasjon knyttet til helsevesenet, for eksempel opplysninger om pasientkontrakt, medisinsk historie, diagnoser og behandlinger. På små anlegg, som legekontor, kan de håndtere all helsevesenets informasjon, mens de i store bekymringer, for eksempel sykehus, kan de fokusere på spesifikke typer data, for eksempel forsikringsskader eller pasientregninger. De vurderer først alle skjemaer som er innlevert av pasienter eller medisinske fasiliteter for nøyaktighet. De klassifiserer slik informasjon, ofte ved hjelp av numeriske koder, for å gi konsistent informasjon til medisinske leverandører og refusjonssystemer, for eksempel forsikring. Hvis de har spørsmål om hva de har mottatt, kontakter de vanligvis medisinsk personell for avklaring.

Typer

De fleste medisinske fasiliteter bruker elektroniske helsjournaler, så mye av kontoristens plikter innebærer å tildele klassifiseringskoder til diagnoser og behandlinger via datamaskiner. Clerks bruker spesialisert programvare for å analysere informasjon og skrive rapporter for bruk av refusjonsspesialister, offentlige etater og medisinske leverandører. Disse kontoristene er oftere kjent som kodere. Kreftregistratorer spesialiserer seg på pasienter med både ondartede og godartede svulster. De følger årlig opp om eventuelle tilfeller for å spore utvinning og overlevelse, og kompilere informasjon for forskning. Deres data kan gå inn i anleggs-, regionale og nasjonale kreftdatabaser.

Konfidensialitet

For mange pasienter er helsevesenet et følsomt tema som ikke bare påvirker hvordan samfunnet behandler dem, men også hvilken type omsorg og refusjon de mottar. Medisinsk rekrutteringstjenester må behandle pasientens konfidensialitet og sikkerhet som et av deres viktigste ansvar. American College of Healthcare Executives ser konfidensialitet som stadig vanskeligere i en tid hvor teknologien gjør data tilgjengelig hvor som helst via et museklikk. Klienter må følge strenge retningslinjer og regelmessig revidere sine prosedyrer for å beskytte pasientene. De må også møte regelmessig med datapersonell for å sikre at deres utstyr forblir fri for skadelig programvare som er utformet for å stjele pasientinformasjon.

Karriere

Arbeidsgivere krever vanligvis etter videregående opplæring for helsepersonellskollegier opp til en tilknyttet grad. Sertifiseringer, inkludert Certified Tumor Registrar eller Registrert Helse Informasjons Tekniker, kan forbedre jobben prospekter. Bureau of Labor Statistics ser jobber for medisinske poster, som øker 21 prosent fra 2010 til 2020. Dette skyldes hovedsakelig en stor babyboomerpopulasjon som vil kreve legehjelp når de blir eldre. De beste jobbmulighetene vil gå til de med sertifisering og datakompetanse.