Gjenoppta Mål For Dyreliv Conservationists

Forfatter: | Sist Oppdatert:

En objektiv uttalelse for en dyrelivvernist bør markere mål og ferdigheter.

Når du vurderer livet til en dyrelivsbesvarende, ser du sannsynligvis et svært lidenskapelig og aggressivt individ med endeløs energi som forsøker å utdanne andre på saker som angår villdyr. Du kan følge flere forskjellige karriereveier i dyrebeskyttelse, så du må identifisere nøyaktig hva du håper å oppnå i feltet. En måte du kan la en potensiell arbeidsgiver vite hva dine mål er, er å inkludere en detaljert målsetning som en del av CV-en.

Forklar deg mål

For å sikre at din karriereveiledning er klar, må du avklare nøyaktig hvilket segment du forfølger med en gang i din objektive uttalelse. Hvis hovedmålet ditt er å påvirke lovgivningen som dyrepolitikkanalytiker, ta med informasjon om hvilke endringer du vil se. Hvis du håper å lande en jobb som dyreopplærer, oppgi noen av emnene du vil dekke. Ifølge Wildlife Society, kan slike temaer inkludere dyreliv økologi, biologi og toksikologi.

Fremheve mellommenneskelige ferdigheter

Som dyrelivvernist vil du bidra til å bygge bro over gapet mellom mennesker og dyreliv ved å spre ordet om bevaringsarbeid. Å ha eksepsjonelle mellommenneskelige ferdigheter er et must for denne karrieren, og din objektive utsagn er stedet der du kan markere noen av dine sterkeste talenter. Å kunne diplomatisk kommunisere til lovgivere eller være veldedige givere, utdanne dyrehagebesøkere eller opprette pressemeldinger relatert til dyrelivsinitiativer, er alle ting du kan støte på i din rolle, så fokus kort i din objektive uttalelse om noen av styrkene som vil vise Din potensielle sjef at han eller hun kan stole på deg om å levere en nøyaktig melding.

Passion for Animals

Omsorg for dyreliv er en av de lidenskapene som alle dyrelivspartnere deler. Beskytte den naturlige habitat for truede dyr er et stort fokus for jobben, og din forpliktelse til årsaken skal skinne gjennom i din objektive setning. Stress det faktum at du er lidenskapelig, engasjert og aggressiv når det gjelder bevaring av dyrelivet. Dette vil vise din potensielle arbeidsgiver at du er drevet av karrieren, og vil ikke forlate din innsats på vegne av dyrene, uavhengig av eventuelle hindringer som kan komme opp.

Komfort i naturen

Å være en dyrelivvernist krever ofte å utføre i feltet - bokstavelig talt. Fra å jobbe i en dyrehage eller dyreliv tilflugtssted for å holde gressletter beskyttet og blomstrende (og kanskje til og med plante et tre eller to), vil du tilbringe mye tid utendørs. Ikke mange jobbsøkinger kan ha nytte av søkeren som nevner at hun ikke har problemer med å bli skitten igjen og igjen, men for denne karrieren kan du nevne din komfort med natur og utvendig arbeid som en del av den objektive setningen.