Topp 5 Ting Ansatte Må Være Vellykket

Forfatter: | Sist Oppdatert:

Vellykkede medarbeidere føler seg knyttet til sine medarbeidere, deres arbeid og selskapet som helhet.

Du har lykke - i motsetning til hva populære annonser og filmer ofte foreslår, trenger du ikke en designer veske, dyre gadgets og en personlig assistent for å lykkes på jobben. I virkeligheten kommer nøklene til suksess på jobben uten kostnader, bortsett fra din tid og hengivenhet. Bare noen få enkle å følge taktikk kan bidra til å forvandle en hardt arbeidende kvinne til en vellykket og dyktig profesjonell.

tids~~POS=TRUNC

Fyll din tid, ikke la din tid fylle deg. Det er en tenet som de mest kyndige fagfolkene sverger på, og tidshåndtering er nøkkelen for å holde seg på toppen av spillet ditt. Ifølge Forbes-artikkelen "9 ukonvensjonelle og lavteknologiske tidsstyringstips" går det noen ganger å gå tilbake til den tradisjonelle pennen og papiret bedre enn å prøve å jonglere med kalendere og gjøremålslister på smarttelefonen og datamaskinen. Forsøk å finne det beste systemet for å spore avtalene dine, planlegge oppgaver og fange opp på e-post. Begynn med å skrive ned daglige oppgaver og avtaler på en kalender eller digital planlegger, så bli kreativ derfra. Kanskje du må stille alarmer for deg selv, eller ha en daglig økt når du skriver ned fremgangen din. Uansett hva det krever, er systemet alt for å lage, men det kan du oppleve at ingenting slår en enkel håndskrevet liste over må-gjøre oppgaver for dagen.

Forbes-artikkelen foreslår også å skrive ned alt som konkurrerer om din tid i løpet av dagen - fra store prosjekter til oppgaver så små som å spise lunsj eller løpe til rengjøringsmidler. Mens disse oppgavene kan virke menialt, spiser de opp tid like mye som de større oppgavene. På slutten av hver uke vurderer du tidsstyringen ved å gjennomgå kalenderen din og bestemme hvilke oppgaver som ble fullført og hvilke oppgaver som fortsatt trenger oppmerksomhet. Husk: Tidsledelse er ikke et talent - det er en lært ferdighet.

Positiv holdning

Å være positiv på arbeidsplassen betaler store utbytter. Gjør alt du trenger for å opprettholde et smil, en do-do-holdning og en positiv oppførsel. Karriere Suksessen for Newbies artikkel med tittelen "5 Effektive Arbeidsvaner For Friske Kandidater" sier at mange ansatte, spesielt nye, finner det lett å bli forferdet på arbeidsplassen når de utfordres av en hard arbeidsbelastning, nye systemer å lære eller den nye dynamikken av jobber på et kontor med andre for det meste av dagen. Men positivitet hjelper deg med å holde fokus på det større bildet, i stedet for å sette seg fast på vanskeligheter og irritasjoner.

Fokus på strategi og løsninger, i stedet for problemer og skyld, er de viktigste funksjonene i teamarbeid. Aktiv lytte og åpen kommunikasjon hjelper også hvert lagmedlem til å føle seg viktig, hørt og forstått. Å holde øye på dine overordnede mål er en fin måte å holde deg positiv på jobben. ansett en permanent påminnelse, om nødvendig, som et skrivebordssignal eller en inspirerende datamaskinskjermbakgrunn. Uansett hva du kan gjøre for å holde de små tingene i veien for de større, mer meningsfulle målene, jo mer vil du kunne projisere en smittsom positiv holdning til dine jevnaldrende og sjefer. Arbeidsgivere undervurderer sjelden verdien av en positiv medarbeider som bidrar til å holde moralen høy.

Etikette

De fleste, på et tidspunkt i sitt arbeidsliv, møter situasjoner som gjør at de føler seg sint, opprørt eller frustrert. Noen ganger er det sjefen selv som gjør at vi vil storme ut av kontoret, røffe hjemme og kaste drakten en gang for alle. Det er viktig å huske etikett i disse tider. Din innredning og holdning snakker alltid med profesjonalitet og karakter, og dessverre vil de negative øyeblikkene skygge de positive. For eksempel, en negativ dag på kontoret der du mister temperamentet ditt, kan være sterkere når du karakteriserer deg enn uker med vennlig, profesjonell oppførsel. Hvis du møter en frustrerende situasjon, unnskyld deg selv på kontoret eller til et privat sted som et toalett, hvis du trenger tid til å roe seg før du adresserer kollegaer.

Like viktig er kommunikasjonen din via e-post på arbeidsplassen - bruk alltid nøytral språk og riktig hilsen i e-post på arbeidsplassen. Et eksempel på nøytralitet er å unngå hyperbolske adjektiver, utropstegn eller angripende setninger som "du sa" eller "du gjorde". Disse ordene er bristede på fordi når en person hører "deg", melder hun straks inn, og hvis kritikk følger, kaster hun ofte en forsvarsmasse. Ingen liker et angrep. I stedet fokusere på situasjonen, ikke personen du adresserer, og be om et møte til møte for å håndtere et problem eller en misforståelse. Disse teknikkene kan hjelpe deg med å redde ansikt og unngå utilsiktet konflikt på arbeidsplassen. Tross alt er en hard dags arbeid vanskelig nok. Unngå de tingene som gjør arbeidslivet så mye vanskeligere!

Oppdragsfokuserte mål

Ifølge en "Inc." artikkel med tittelen "8 ting dine ansatte trenger mest," en av de viktigste motivatorene for en arbeidende person er en følelse av oppdrag. Å føle at du er en del av noe større, hjelper deg med å engasjere deg i daglige oppgaver og aktiviteter som hjelper bedriften uten å føle at du gjør "grunt arbeid". Å holde bedriftens overordnede mål og oppgave i tankene hver arbeidsdag vil bidra til å gjøre selv de mest meningslige oppgavene virker viktige og verdifulle.

Tilkobling

De fleste ansatte ønsker virkelig å jobbe for å bedre folkene rundt dem, ikke for lønnsslipp. Work Simple's "Top Qualities of Successful Employees" -artikel postulerer at vellykkede medarbeidere låner en hjelpende hånd til kollegaer, og tar en del av det ekstra arbeidet når en kollega er begravet. Koble sammen med dine medarbeidere hjelper deg med å føle at du er en del av et lag. Når du er ferdig med arbeidet ditt og trekker vekten, hjelper du alle rundt deg til å leve en profesjonell, tilfredsstillende jobb på jobben.

Husk å stoppe og si hallo til kollegaene dine, delta i lunsjutflukter, og oppfordrer de rundt deg. Å håndtere relasjoner med dine medarbeidere er like viktig som arbeidet du gjør for bedriften. Ved å bruke positiv kommunikasjon, viser medarbeiderne at du verdsetter deres lykke i arbeidsmiljøet. Arbeid er arbeid, men det er ingen regel som sier at det ikke kan være moro også. Finn ut hvilke typer aktiviteter som foregår utenfor arbeidet og forplikte seg til å tilbringe minst en liten stund å bli involvert. Du trenger ikke å bestille en runde med skudd for å vise medarbeidere du er i å få venner til; bare nå ut, engasjere seg i noen aktiviteter og ha et smil. Du vil se at det gjør arbeidslivet føles mye mer balansert hvis du etablerer en vennlig kultur med medarbeiderne dine. Hvis du skal tilbringe 40 eller flere timer i uka med denne mengden, kan du like godt nyte deg selv.