Va Retningslinjer For Boliglån

Forfatter: | Sist Oppdatert:

Å finne et boliglån med gunstige vilkår er utfordrende for alle, men spesielt for veteraner. Det er her Veteran Affairs boliglån programmet skritt inn for å hjelpe. Programmets mål er å få dem lavere renter enn de ville få med et vanlig kommersielt lån. De hjelper også dem med å gjøre det uten privat kredittforsikring eller en forskuddsbetaling. VA-lån har imidlertid forskjellige forhold enn konvensjonelle lån. For å kvalifisere, må du lære å søke om lån på hærens måte.

Valgbarhet

Du kan være alt du kan være i tjenesten, men det betyr ikke at du automatisk kvalifiserer for et VA-lån. Siden september 7, 1980, var det bare et alternativ for enlistees som hadde satt inn i minst to år - eller seks med National Guard eller reserver. Veterinærer som registrerte seg før den datoen, kvalifiserer hvis de chalked opp minst 90-dager for tjenesten i krigstid eller 180-dager i fredstid. Uansett når du registrerer deg, tar en uærlig utskrift deg ut av låneansvar. Overlevende ektefeller er kun kvalifiserte når veteranene dør i arbeidsplikten eller mangler handling i mer enn 90-dager.

Eiendomstyper

Et hus er ikke et lånverdig hjem i øynene til VA-långiverne, med mindre det oppfyller kravene. Som av 2013, for eksempel, var en av reglene eiendommen måtte være en en-til-fire-enhet bolig. Det må også være din primære bolig. Beklager, ingen ferie- eller investeringseiendommer tillatt. VA krever også at du beveger deg innen 60-dager for å stenge lånet. Med så liten tid til andre gjetning, kan det hjelpe å plukke ut en eiendom på forhånd.

Lånebegrensninger

VA har ingen begrensninger på hvor mye du kan låne, men det dekker hvor mye ansvar det vil ta på hvis du er standard. Dette reduserer generelt på hvor mye penger leverandører vil risikere på deg. Obligasjonsloven varierer avhengig av gjennomsnittlige eiendomsverdier i fylket ditt. For eksempel, i 2013 var den generelle lånegrensen $ 417,000. Långrensen i fylker med særlig høye eiendomsverdier, som Nantucket, Massachusetts og San Miguel, Colorado, var imidlertid $ 1,094,625.

avgifter

Like gunstig som VA lånebetingelser er når sammenlignet med kommersielle lån, kommer de fremdeles med mange dyre avgifter. Den mest pricy du vil håndtere, er VA-finansieringsavgiften, som kan legge opp til 3 prosent av lånebeløpet. Men hvis du ikke har råd til å betale dette i lommen, kan du inkludere det i boliglånet. Du må også ta vare på en 1 prosent utlåner avgift, samt kreditt rapporten og opptak avgifter som hound låntakere på noe nivå.