Hvordan Kle På En Jobbmesse

Forfatter: | Sist Oppdatert:

"Kjole til suksess" er fortsatt riktig råd når du går på jobbmesser.

Du har ventet på en sjanse til å ha den varme nye røde nummer og de store stilettene som passer ... fortsetter å vente, hvis din neste utflukt er på en jobbmesse. Du vil se bra ut og bli husket, men ikke av feil grunner. Tone det ned og kle deg i en konservativ forretningsstil, akkurat som du ville for et faktisk jobbintervju. Du vil komme over som polert, selvsikker og profesjonell, så kle deg deretter. Du kan fortsatt ha på seg rødt, men i stedet for den røde kjolen, har du et rødt skjerf eller et iøynefallende smykke for å jazz opp den mørke drakten.

Velg en fargerik i en nøytral farge, for eksempel svart, marine , grå eller plomme. Mens pantsuits er akseptabelt antrekk i mange kontorer, hold deg i et skjørt for jobbmesser og intervjuer. Pair drakten med en skreddersydd bluse i en rik juvel tone eller liten, fargerik utskrift - det trenger ikke å være hvit eller krem, med mindre du skal på en jobbmesse i et super-konservativt yrke, for eksempel loven eller banktjenester. Hvis du ikke kan tenke på en drakt, plukke ut en enkel kjole i solid farge eller dempet utskrift og legg til en skreddersydd jakke.

Bruk komfortable sko, siden du kommer til å føle deg mesteparten av tiden. Dette betyr ikke at du er henvist til leiligheter eller de fryktede "fornuftige skoene". Lav-til-middels hæler er fine, så lenge du kan gå og stå grasiøst i dem i lengre perioder. Pass på at skoene er rene og ikke skruede. Unngå ekstreme stiler, sandaler eller støvler til jobbmesser - stil og stil er bra, men sko som er ment for en natt i danseklubber eller et fallfotballspill er ikke.

Få håret ditt gjort på forhånd og vær sikker på at det er en stil du kan kopiere på egen hånd. Hold det pent, rent og under kontroll. Det samme gjelder for sminke og negler - en liten farge er greit, og det er helt greit å markere funksjonene dine, men hold det dempet, kontrollert og passende for dagtid på kontoret. Og den nye tatoveringen du fikk på stranden i sommer? Hold den dekket, sammen med noen kroppspiercinger utover de i øredobber.

La kurver, ryggsekker og trendy toteposer fra forrige års tur til Afrika hjemme. Bære en enkel, liten skinn veske til telefonen og leppestiften, sammen med en fin lærportefølje som har plass til flere kopier av ditt CV og alt materiale du kan hente på jobbmessen.