Sennepsbad Er Den Beste Velværebehandlingen Du Ikke Visste Eksisterte

Forfatter: | Sist Oppdatert:

De-stress før ferien med en beroligende, helbredende suge.

Sennepsbad er en aromatisk og alkalisk måte å eliminere syreavfall og balansere kroppens pH, med en rik historie med ayurvedisk vitenskap og vestlig forskning for å støtte disse påstandene. Mens sennep er tradisjonelt kjent for sin stimulerende, rensende og foryngende egenskaper (sennepsfrøolje har også vist løfte som et potensielt middel for malaria) - varmt vann og sennep hjelper også huden å slippe ut urenheter. Som vanlig brukes sennepspulverbad ofte til å lindre stress, muskler og ledd i øynene, og overbelastning, samtidig som de behandler hudforhold, periodisk spenning og søvnløshet.

Når det kalde været begynner å bli satt inn, anbefaler vi at du eksperimenterer med sennepsfrøbadformuleringer for å holde deg frisk og frisk denne ferien. Vårt team liker Dr. Singhas ayurvediske formel, som består av sennepsfrøpulver og essensielle oljer av vintergrønne, eucalyptus, rosmarin og timian (alle disse er antiinflammatoriske midler som hjelper til med å lindre spenningen - du kan også kjøpe sennepspulver og lage din egen blande).

For et fotbad oppløs 1 ss. Sennepsbadformel i en bolle med varmt vann. Soak for 20 minutter og avslutt med en kort kaldt suge.

For et fullt bad, legg til 2 oz til et varmt bad og slapp av i vann i 20 minutter. For best resultat anbefaler Dr. Singha: "Fullfør med kald dusj, tørk med et tørt håndkle, hvile og hold deg varm". Skål med helsen din!

Denne artikkelen opprinnelig oppstod på Garden Collage.