Ansvar For Å Bli En Lærer

Forfatter: | Sist Oppdatert:

En lærer kan påvirke tusenvis av barns liv i løpet av sin karriere.

Hvis du leter etter en jobb med minimal ansvarlighet, tenk ikke engang på å bli lærer. Arbeide som lærer har så mye ansvar som å jobbe som nevrokirurg, om enn på forskjellige måter. Lærere har direkte innvirkning på hundrevis, om ikke tusenvis av studenter i løpet av karrieren deres - et ansvar som har svimlende implikasjoner. Fortsatt lidenskapelig om undervisning? Undersøk ansvaret før du bestemmer deg for å være lærer.

Forenkle læring

Hovedansvaret for enhver lærer er å lære, og å gjøre det med fortreffelighet. Ikke bare trenger du å kjenne ditt fagområde godt, men du må ha muligheten til å overføre det du kjenner til et klasserom av rastløse unge. Dette er lettere sagt enn gjort, da nesten alle husker den kjedelige læreren som dronede på og på om noe uklar kamp under borgerkrigen. Oppfyll dette ansvaret ved å ta klasser for å lære pedagogikk, og ta deg tid til å observere lærerne i klasserommet. Til slutt, forplikte seg til å øve og eksperimentere til du får det riktig.

Vær en rolle modell

Liker det eller ikke, elever ser til deg - deres lærer - som en forbilde. Faktisk, for noen studenter, kan du være en av de få profesjonelle voksne de møter i sitt daglige liv. Her er noen av dine ansvarsområder i dette rike: demonstrere hvordan du kan løse konflikt fredelig, vise hvordan du klær deg riktig og lær hvordan du kommuniserer tydelig. Modell positive, pro-sosiale interaksjoner med andre mennesker til enhver tid. Demonstrer integritet, vennlighet, medfølelse og andre kvaliteter som du - og skolens administratorer - vil ha elevene til å utvikle. Selv nøyaktigheten i håndskrift er viktig, fordi elevene alltid ser på.

Forfølge regler

Alle studenter fortjener et trygt miljø som bidrar til læring, og læreren har et ansvar for å gi dette. Hjelp elevene til å lære å ikke løpe i salene, mobbe andre studenter eller bruke profanitet. Lærerne må være konsekvente slik at elevene føler seg sikre og vet hva de kan forvente. Når du må disiplinere en student, gjør det med medfølelse. Regler gjelder også for deg som lærer. Oppbevar personlig informasjon om studenter og deres familier konfidensielt, og følg skoledistriktets retningslinjer for å sikre like muligheter for alle studenter, samt sikkerhet og effektiv kommunikasjon.

Livslang læring

Du er aldri ferdig med å forberede deg til å bli lærer. Lærerne som gjør en forskjell er de som holder seg oppdatert på dagens utdanningsforskning og fortsetter å lære mer om innholdsområdet. Læreren som går på en sommertur til Kina og tar bilder av leisoldatene i Qin Shi Huangdi-graven for å dele med elevene, er en mye mer fascinerende og effektiv verdenshistorieinstruktør enn læreren som bare er avhengige av læreplanen hun brukte fem år siden.